Αυτός είναι ο λόγος που θα απολαύσεις στο έπακρο κάθε στιγμή από τη φετινή Eurovision
Inside Stories

Αυτός είναι ο λόγος που θα απολαύσεις στο έπακρο κάθε στιγμή από τη φετινή Eurovision

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για την μεγάλη βραδιά της Eurovision, την οποία περιμένουμε τόσο καιρό.

Για την ακρίβεια, την περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία και προετοιμαζόμασταν για αυτή. Βλέπαμε ξανά και ξανά τα επίσημα videoclip των συμμετοχών, τα σχολιάζαμε, κάναμε τα πρώτα προγνωστικά και φυσικά δεν χάσαμε τα video με τις πρόβες.

Καθώς λοιπόν, η βραδιά που θα μεταφέρει εμάς και την παρέα μας στο Malmö της Σουηδίας έρχεται, μαζί της φέρνει και μία μεγάλη ερώτηση: Πώς θα κάνουμε αυτή τη βραδιά super απολαυστική για όλες και όλους;

Η Eurovision περνάει από το… στομάχι

Ας το παραδεχτούμε. Δεν μπορούμε να μιλάμε για true Eurovision βραδιά -και μάλιστα τελικού- χωρίς φαγητό. Ο διαγωνισμός είναι μεγάλος και, για να τον απολαύσουμε στο 100%, απαιτεί σωστή οργάνωση με καλό φαγητό. Άλλοι θέλουν pizza, άλλοι σουβλάκια, κάποιοι κινέζικο, μερικοί μεξικάνικο, υπάρχουν και εκείνοι που αναζητούν κάτι πιο healthy… οι γνώμες διίστανται όταν πρόκειται για το φαγητό, αλλά όταν μιλάμε για το απόλυτο αναψυκτικό της βραδιάς… Υπάρχει ομοφωνία!

Η Βίκος Cola Zero Sugar παίρνει από όλους μας 12 points και συνοδεύει με τη δροσερή, απολαυστική της γεύση (χωρίς θερμίδες και ζάχαρη) κάθε πιάτο στο Eurovision τραπέζι μας.

vicos2.jpg

Μια μουσική βραδιά… χωρίς τύψεις

Δίψα για δωδεκάρι (και) στη γεύση λοιπόν; Δίψα για Βίκος Cola Zero Sugar θα πούμε εμείς! Βλέπεις, η εταιρεία αφουγκράστηκε τόσο τις ανάγκες μας, όσο και τις διατροφικές τάσεις της σύγχρονης εποχής και φρόντισε να μας προσφέρει ένα αναψυκτικό με μοναδική γεύση, και το (όχι και τόσο) μυστικό συστατικό: το φυσικό μεταλλικό νερό. Όλα αυτά, σε μία cola χωρίς ζάχαρη και χωρίς θερμίδες.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν γιατί λέμε ότι η Βίκος Cola Zero Sugar είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο θα απολαύσεις την φετινή Eurovision ακόμα πιο πολύ. Χωρίς θερμίδες, χωρίς ζάχαρη, με υπέροχα απολαυστική γεύση και χιλιάδες φυσαλίδες δροσιάς, η Βίκος Cola Zero Sugar θα συνοδεύσει κάθε πιάτο απογειώνοντας τη γεύση του και… θα μας δροσίζει καθώς θα αγωνιούμε για τις βαθμολογίες της βραδιάς.

Όλα έτοιμα

Για να απογειώσεις λοιπόν την βραδιά της Eurovision και το δικό σου Eurovision party, δεν έχεις παρά να βάλεις ψηλά στη λίστα σου τη Βίκος Cola Zero Sugar για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τη γιορτή της μουσικής που είναι γεμάτη λάμψη, στοιχήματα και πολύ τραγούδι. Όσο για το φαγητό… Είπαμε, ο κάθε ένας θα κάνει την επιλογή του και θα τη συνοδεύσει με μία Βίκος Cola Zero Sugar.

Αναμένουμε λοιπόν την ώρα που θα ζητωκραυγάσουμε με το πρώτο μας δωδεκάρι (είναι βέβαιο), που θα αφήσουμε για λίγο την Βίκος Cola Zero Sugar μας στο τραπέζι για να ψηφίσουμε, για τις στιγμές που το αλουμινένιο κουτάκι της Βίκος Cola Zero Sugar θα μετατραπεί σε μικρόφωνο καθώς θα τραγουδάμε «Μόνη σαν μένω πάντα σε περιμένω» και φυσικά, για τη στιγμή θα πανηγυρίσουμε τη νίκη της Μαρίνας (ναι, το πιστεύουμε).

Μπορείς να ακολουθήσεις τη Βίκος Cola στο Facebook, το Instagram και το TikTok για να μαθαίνεις ό,τι την αφορά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved