Eurovision 2024: Backstage στο costume room του Malmö Arena - Πυρετός προετοιμασίας
Eurovision

Eurovision 2024: Backstage στο costume room του Malmö Arena - Πυρετός προετοιμασίας

Eurovision 2024: Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να δούμε τις χώρες του β' ημιτελικού να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής!

Πίσω από τη λάμψη και την αστερόσκονη, αυτές τις τελευταίες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά του β' ημιτελικού, επικρατεί πυρετός στο costume room του Malmö Arena όπου ετοιμάζονται οι υποψήφιοι για να είναι τα κοστούμια τους άψογα για τη σκηνική τους εμφάνιση.

Eurovision 2024: Η Παπαρίζου έκανε το κοινό να παραμιλά στην πρόβα της πριν τον Β΄ Ημιτελικό

280424_Alma-Bengtsson-EBU_1493.jpg

Η αγωνία και η ένταση δυστυχώς έχουν θέση μεταξύ των υποψηφίων οι οποίοι θέλουν τα ρούχα τους να είναι άψογα για την εμφάνισή τους.

Mία από τους αφανείς ηρωίδες της φετινής Eurovision είναι σίγουρα η Karolina Nilsson, η οποία ασχολείται με τη δημιουργία ρούχων για παραπάνω από 25 χρόνια. Φέτος λοιπόν, βρίσκεται στο πλευρό όλων των συμμετοχών του διαγωνισμού και όπως λέει:

«Είμαι εδώ για να κάνω τους καλλιτέχνες, στυλίστες και χορευτές να νιώθουν ότι είναι ασφαλείς ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν στην ημέρα τους και τις υποχρεώσεις τους και όχι στα κοστούμια τους».

290424_Alma-Bengtsson-EBU_1965.jpg

Ο χώρος εργασίας της είναι γεμάτος από κοστούμια, ραπτομηχανές και σίδερα ώστε να είναι καθ' όλα έτοιμα για να διορθώσουν, ράψουν, σιδερώσουν τα κοστούμια των συμμετοχών.

Η Karolina θέλει να κάνει τους καλλιτέχνες και τους χορευτές να είναι όσο πιο καλοί γίνεται στις εμφανίσεις τους επί σκηνής, γι' αυτό και κάνει feeting με κάθε λεπτομέρεια. Φυσικά τα... ραβασάκια από τους καλλιτέχνες για τη μεταποίηση που χρειάζονται ίσως στα κοστούμια τους, πάνε και έρχονται για την ίδια η οποία δείχνει πολύ χαρούμενη που όλα μέχρι στιγμής έχουν πάει καλά.

Costume-room-2.jpg

Πηγή: Eurovision.tv

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved