Top 5: Ο πατέρας του Αμούτζα, το πένθος της «γυναίκας με τα μαύρα» & η εξομολόγηση του Ευθυμιάδη
Showbiz

Top 5: Ο πατέρας του Αμούτζα, το πένθος της «γυναίκας με τα μαύρα» & η εξομολόγηση του Ευθυμιάδη

Top 5: Πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ήταν τα θέματα που σας απασχόλησαν την εβδομάδα που πέρασε! 

Ας δούμε λοιπόν ποια θέματα αναδείξατε στην πρώτη πεντάδα των τοπ άρθρων του gossip-tv για την εβδομάδα που πέρασε...

1 Αμούτζας: «Με έχουν υποτιμήσει καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα μου» - Δείτε ποιος είναι ο μπαμπάς του

amoutzas-mprazou2111.jpg

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, και για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται λόγω του πατέρα του.

Αυτό που πολλοί δε γνωρίζουν, είναι ότι έχει μεγαλώσει σχεδόν μέσα στο θέατρο μιας και ο μπαμπάς του είναι ο Σταύρος Αμούτζας Δελλής, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή Ίασμος.

2 Λουκία Παπαδάκη: «Ο γιος μου έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ»

Στούντιο 4: Η Λουκία Παπαδάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της που πραγματικά λατρεύει!

Λουκία Παπαδάκη: «Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση»

«Το διαζύγιό μου ήταν επαναστατική πράξη. Όπως σε όλες οι πράξεις, είναι μία αφετηρία για αυτοεξέταση. Δεν ήταν ποτέ εγωιστικοί οι λόγοι του διαζυγίου, μάλλον το αντίθετο. Είμαι ένας άνθρωπος της εστίας, της οικογένειας, της φωλιάς. Αυτή η φωλιά δεν μπορεί να έχει τρύπες και να μπάζει από παντού. Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης ως προς τα βασικά. Όταν αυτά τα βασικά δεν πληρούνται, δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή η φωλιά να είναι κρεμασμένη από μία κλωστή. Ουσιαστικά όλα τα ξέρουμε από την αρχή, απλώς επιλέγουμε να μη δώσουμε σημασία», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Και συνέχισε: «Η ύπαρξη του γιου μου ήταν ο βασικός γνώμονας και κώδικας αυτών των αποφάσεων, δεν ήταν εγωιστικοί οι λόγοι. Αν γυρίσω πίσω σκέφτομαι ότι αυτό που έκανα ήταν ηρωικό, ακατόρθωτο, δεν ξέρω πώς το έκανα. Στο δικό μου το μυαλό φαίνεται τερατώδες, εννοώ σε μέγεθος. Τότε βέβαια και δούλευα. Όχι 24 ώρες ο 24ωρο, όταν γέννησα τον γιο μου έπρεπε να επιλέξω ή θέατρο ή τηλεόραση».

3 Μαρία Μάρκου: «Το μαύρο το φόρεσα ως πενθούσα για 5 χρόνια» - Οι δυο γάμοι & η προσωπική ζωή σήμερα

Στην κάμερα της εκπομπής I love ΣΟΥΚΟΥ μίλησε η Μαρία Μάρκου.

Η «γυναίκα με τα μαύρα» αποκάλυψε πως βρέθηκε στη θέση της chaser, αναφέρθηκε στην απώλεια του μπαμπά της, πώς της έδωσαν αυτό το ψευδώνυμο και πώς αντέδρασε ενώ μίλησε για την προσωπική της ζωή.

The Chase - Μαρία Μάρκου: Η γυναίκα με τα Μαύρα, το απίστευτο ευτράπελο & οι παίκτες που ξεχώρισε

«Συνήθως με αντιμετωπίζουν ως αυστηρή περσόνα, ως έναν άνθρωπο που δεν σηκώνει πολλά πολλά. Αλήθεια είναι αυτό αλλά αν μου βγάλει κανείς οικειότητα, ανοίγομαι και αφήνομαι κι εγώ»

Το Chase, το ψευδώνυμο και η κανονική της δουλειά

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2432024-15747-mm.jpg

«Το Chase μπήκε στη ζωή μου όταν έκανα αίτηση τον Οκτώβριο του 2021 για να συμμετάσχω ως παίκτρια. Τα πράγματα πήραν όμως μία άλλη τροπή, η παραγωγή μου ζήτησε να δει το βιογραφικό μου και να δοκιμαστώ ως chaser. Την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν ήταν στα διόδια. Εργάζομαι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είμαι διευθύντρια αγροτικής πολιτικής, τεκμηρίων και διεθνών σχέσεων. Όταν μου πρότειναν αυτό το ψευδώνυμο, «τσίνισα» λίγο στην αρχή. Πλέον το μαύρο το υποστηρίζω και τις πρωινές ώρες. Ένιωσα λίγο «βαριά», γιατί το μαύρο το φόρεσα ως πενθούσα 5 χρόνια στη ζωή μου».

4 Γιώργος Αμούτζας: Αυτός είναι ο ηθοποιός μπαμπάς του – Για ποιον λόγο δεν κράτησε το επίθετό του;

Από καλλιτεχνική οικογένεια προέρχεται, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Γιώργος Αμούτζας, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Σασμός, ενώ αποδέχτηκε την πρόταση του J2US και τον απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο σε έναν ξεχωριστό ρόλο.

amoutzas-2.jpg

5 Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα η κοπέλα μου με χώρισε λέγοντάς μου...»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3.

efthimiadis-(1).jpg

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, την απόφασή του να ζει να αλλάξει τρόπο ζωής, την καριέρα του αλλά και την οικογένειά του.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τη γνωριμία τους πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η οποία αν μη τι άλλο ήταν «δραματική».

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έπρεπε να πάρουμε μία γενναία απόφαση στη ζωή μας, αν πρέπει να αφήσουμε...

«Στο πρώτο βιβλίο ο Θανάσης περιγράφει μια έντονη σχέση του με μια μαγική χορεύτρια και πώς ο χωρισμός τους αποτέλεσμα το σκληρό μάθημα της ζωής του. Πάνω σε αυτόν τον οδυνηρό χωρισμό τον γνώρισα γιατί κάναμε γύρισμα για ένα Πασχαλινό Mega Star. Και έρχεται ο Θανάσης να κάνουμε το γύρισμα, περιμένω να δω ένα παιδί γελαστό και τον βλέπω μελαγχολικό, μαραμένος, δε μιλιόταν στα break. Ανεβαίνει ο Σαββιδάκης και τραγουδάει “Μην σας λέω μη μιλάτε το κορίτσι μου κοιμάται” και αρχίζει ο Θανάσης να κλαίει. Σταματάμε το γύρισμα!», είπε η Ναταλία Γερμανού για την επεισοδιακή γνωριμία τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved