Εξομολογητική η Μαίρη Μηνά: Ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η κόρη τους: «Σε αλλάζει πιστά»
Showbiz

Εξομολογητική η Μαίρη Μηνά: Ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η κόρη τους: «Σε αλλάζει πιστά»

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) η Μαίρη Μηνά.

Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» στην Ελένη Μενεγάκη την καρδιά της και μίλησε για την οικογένειά της, την 19 μηνών κόρη της, αλλά και για την ανάγκη της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Επιβλητική ως Πρωθιέρεια η Μαίρη Μηνά-Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

«Στο σπίτι μας πάντα υπήρχε βαθιά αγάπη. Οι δικοί μου έθεσαν τον πήχη αρκετά ψηλά και όταν ήρθε η στιγμή χρειάστηκε να κάνω έναν απολογισμό, να μπορέσω να ανιχνεύσω τι θέλω εγώ για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ερωτώμενη αν η επιλογή του συντρόφου της, Μιχάλη Σαράντη, επηρεάστηκε από τα παιδικά της χρόνια.

mina-(1).jpg

Ο ένας, άλλωστε, θαύμαζε τον άλλον πολύ πριν γνωριστούν στην ταινία «Ο Απόστρατος». «Γνωριστήκαμε και ήταν πολύ έντονο, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να αποδεχτεί τα συναισθήματα», εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηνά και παραδέχτηκε ότι εντέλει για εκείνη έπαιξε ρόλο το ταλέντο του αγαπημένου της.

mina-(2).jpg

«Έχει μια φωτιά, ένα πάθος. Το ότι είναι ηθοποιός και τον έβλεπα πάνω στη σκηνή να κοπιάζει, να λάμπουν τα ματιά του, ήταν το πιο ελκυστικό και γοητευτικό σε εκείνον», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον ερχομό της κόρης τους, η ηθοποιός ανέφερε ότι όλα ήρθαν τούμπα. «Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για τα μεγέθη και τον όγκο της μεταμόρφωσης που μπορεί να υποστεί η οικογένεια και οι γονείς οι ίδιοι. Ο ερχομός του μωρού σε αλλάζει πίστα ακαριαία και ραγδαία χωρίς να σε ρωτήσει», είπε.

Μιχάλης Σαράντης: Οι 6 νονοί της κόρης του, η κουμπαριά με τον Δαδακαρίδη & ο γάμος με τη Μαίρη Μηνά

Μιχάλης Σαράντης: Βόλτα με την κόρη του στο Μοναστηράκι! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η συγκινητική αποκάλυψη του Μιχάλη Σαράντη: «Κλονίστηκε το σύμπαν μου. Αρρώστησε...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved